Heeft u geen inzicht in uw uitgaven? Heeft u schulden? Neem dan contact op met de medewerkers van het CMD voor ondersteuning en om verdere problemen te voorkomen, via het telefoonnummer (040) 283 16 75. De afspraak kan desgewenst bij u thuis plaatsvinden of op de locatie van LEVgroep op de Berg 22 te Nuenen. Preventie staat hoog in het vaandel. U kunt dus ook een afspraak maken wanneer u nog geen schulden heeft.

Hulp bij schulden

De medewerkers van de LEVgroep brengen samen met u, uw situatie in kaart. Indien nodig werken zij samen of verwijzen u door naar een schuldhulpverlener van de LEVgroep.

De mensen van de schuldhulpverlening brengen uw situatie in kaart en treffen een regeling met uw schuldeisers. Een hulpverleningstraject duurt meestal een aantal jaren.

De hulpverlening heeft een integraal karakter, dat wil zeggen dat niet alleen aandacht is voor het oplossen van het financieel probleem, maar ook voor de omstandigheden waarin die schulden zijn ontstaan. Het is de bedoeling dat u met hun steun uiteindelijk op eigen kracht verder kunt en uw problemen zelf kunt aanpakken en oplossen.

Soms is het nodig dat uw financiën (tijdelijk) door een ander worden beheerd. Hierin zijn verschillende mogelijkheden. De opties zullen met u worden besproken en er zal onderzocht worden welke optie het beste bij u situatie past.

Hoe regel ik hulp?

Voor (schuld)hulpverlening van de LEVgroep komt u in aanmerking als u (dreigende) financiële problemen heeft die u zelf niet kunt oplossen. U moet wel ingeschreven staan bij de gemeente Nuenen ca. Ondersteuning van de LEVgroep is kosteloos.

Meer info, melding of aanvraag

Vergelijk hulpaanbod