Algemene informatie

Wij zijn Ingrid Philips, Lidwien Soutberg en Sander Ververs, GZ-psychologen en/of orthopedagogen. Wij gaan Verder met Leren, waar de reguliere zorg binnen het onderwijs extra aandacht verdient of vastloopt. Voor ons is de zorg voor leerlingen in het onderwijs belangrijk, voor de leerling zelf en vanuit maatschappelijk oogpunt, maar het is bovenal een bron van inspiratie en werkplezier.
Wij gaan Verder met de mogelijkheden van leerlingen en hopen zo een goede aansluiting te creëren binnen de driehoek: Leerling – Schoolsituatie – Thuissituatie . Dit kunnen we op verschillende manieren bereiken: Onderzoek / diagnostiek, observatie, consultatie, gesprekken, behandelingen, etc. Onze dienstverlening kenmerkt zich door afstemming en maatwerk.
Gezien onze wetenschappelijke achtergrond en praktische werkervaring, werken wij op het snijvlak van de wetenschap en de dagelijkse praktijk. Wetenschappelijke kennis en onderzoek vertalen we naar handelingsgerichte adviezen voor leerkrachten, intern begeleiders en andere professionals die dicht bij de leerling staan. School, ouders en kind maken hierbij hun eigen keuzes. Wij zorgen ervoor dat jullie Verder kunnen, Verder met Leren!

Contactinformatie

 06-81 26 02 72 verdermetleren.nl

Postadres
't Bijsterveld 55701GW Helmond

Informatie aanvragen

Vrijblijvend informatie aanvragen bij deze organisatie?
Dat kan door dit formulier in te vullen:

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een sterretje (*).

Niet gevonden wat u zocht?

Meer organisaties voor:

Remedial teacher of dyslexiepraktijk
Vergelijk hulpaanbod