Organisaties

Zoek in resultaten
Filter resultaten

Doen! KPJ Nederwetten

DOEN K.P.J. Nederwetten organiseert diverse activiteiten voor inwoners (jong en oud) van Nederwetten e.o. Deze activiteiten organiseren we voor leden maar steeds vaker ook voor het gehele dorp. We proberen bij het organiseren te zorgen voor...

Contact
Nieuw Ervensestraat 5
5674NS Nuenen

Bond van Filatelistenverenigingen

De Koninklijke Nederlandse Bond van Filatelisten-Verenigingen is de landelijke federatie van verenigingen die zich bezig houden met filatelie.

Contact
Nieuwe Schaft 23
3991AS Houten

PVGE Fotoclub "Knipoog"

De fotoclub Knipoog is een club van de Seniorenvereniging PVGE te Nuenen, bestaande uit 15 leden en is opgericht op 10 maart 2011.

Contact
Mantelmeeuwlaan 10
5672EA Nuenen

Naturisten Federatie Nederland

De Naturisten Federatie Nederland (NFN) is de belangenorganisatie voor naaktrecreatie en naturisme in Nederland. De NFN heeft respect voor elkaar, voor de natuur en voor het milieu hoog in het vaandel staan.

Contact
Vlasakkerweg 48
3811MT Amersfoort
Contact
Hool 15
5674PA Nuenen

Stichting Dorpswerkplaats Nuenen

Ons gebouw is een plaats voor ontmoeting en het uitoefenen van vele hobby’s. We bieden je ruimte, apparatuur, begeleiding én gezelligheid. Wij werken met de methode “leren van en aan elkaar.” Zo houden we het betaalbaar.

Contact
Park 63b
5671GC Nuenen

Volkstuinvereniging 'De Waterkanters'

Volkstuinvereniging in de gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten.

Contact
Esdoornstraat 10
5671AK Nuenen

Stichting Buitenschilderdag Nuenen

Een jaarlijks samentreffen voor schilders uit Nuenen en omgeving om ze de gelegenheid te bieden op de vele plekken die Nuenen als “openluchtmuseum” rijk is uit de tijd van Vincent van Gogh 1883-1885 hun veldezel op te zetten.

Contact
Bevernelstraat 15
5672BD Nuenen
Contact
Willem van de Laarhof 11
5674MB Nuenen

Nederlandse Vereniging van belangstellenden in het Spoor- en tramwegwezen

Voor de lol een treintochtje maken? Fotos maken van een goederentrein op een rangeerterrein of van trams in een vreemde stad? Surfen op internet op zoek naar beeldmateriaal van fraaie treinen? Avonden op zolder met een modelbaan? Interesse in de...

Contact
Stationsplein 47
3818LE Amersfoort

Stichting Handboekbinden

De stichting Handboekbinden wil een centrale rol spelen in het stimuleren, bewaren en doorgeven van de kennis en vaardigheden van het handwerk van boekbinden.

Jong Nederland Gerwen

Jong Nederland Gerwen is een jeugdvereniging die al bijna 60 jaar actief is…

Contact
De Huikert 35
5674RG Nuenen
Vergelijk hulpaanbod