De gemeente Nuenen heeft voor haar inwoners met een laag inkomen een collectieve ziektekostenverzekering bij zorgverzekeraar VGZ afgesloten. De gemeente draagt € 10,00 per maand bij aan uw ziektekostenpremie.
Voor 2020 gelden de volgende pakketten en premies:

Pakket 1: VGZ GemeentePakket Compact

Hierin zit onder andere een vergoeding voor o.a. fysiotherapie en ergotherapie. Ook krijgt u een vergoeding voor brillen en lenzen en voor de tandarts.
Maandpremie: € 126,80

Pakket 2: VGZ GemeentePakket Compleet

Met dit pakket krijgt u ook een vergoeding voor o.a. fysiotherapie en ergotherapie, brillen, lenzen en de tandarts. Deze vergoeding is hoger dan die bij pakket 1. Daarnaast krijgt u ook een vergoeding voor orthodontie, mantelzorg, eigen bijdrage CAK voor thuiszorg en steunzolen.
Maandpremie: € 150,80

Pakket 3: VGZ GemeentePakket Compleet met € 0 eigen risico

U krijgt de vergoedingen uit pakket 2 én het eigen risico van € 385,00 is meeverzekerd. U krijgt hier dus geen rekening meer van. Dit pakket is zeer geschikt als u veel zorg nodig hebt.
Let op: Als u dit pakket wilt afsluiten is het erg belangrijk dat u vooraf weet dat u het komende jaar uw eigen risico volledig gaat betalen. U krijgt namelijk geen geld terug als u het eigen risico niet volledig opmaakt.
Maandpremie: € 180,20.

Meer info, melding of aanvraag

Vergelijk hulpaanbod