Lukt zelf koken niet meer, dan kunt u een aantal dagen in de week een maaltijd laten bezorgen via een maaltijdvoorziening. U kunt soms ook mee-eten in een zorgcentrum of buurthuis.

Bekijk organisaties die een maaltijdvoorziening aanbieden in Nuenen.

Samen eten met buurtgenoten

Wanneer U niet in staat bent om zelf een warme maaltijd te bereiden en/of het gezelliger vindt om met anderen samen de maaltijd te gebruiken, dan kan men dagelijks terecht in het restaurant van het verzorgingshuis Archipel Akkers.

Archipel Akkers

Margot Begemannstraat 9
Postbus 125
5670 AC Nuenen
Tel.: 040 – 2635999
Website: archipelzorggroep.nl/welzijn-en-voor-de-buurt/gasterij

Maaltijden delen met de buren

Thuisgekookt.nl is een website van Stichting Thuisgekookt, waarop mensen maaltijden kunnen delen met hun buurtbewoners. U voert uw postcode in en ziet dan welke maaltijden er in uw buurt beschikbaar zijn. Die kunt u dan zelf ophalen. De gemiddelde prijs van een maaltijd op Thuisgekookt.nl is zo'n 6 euro.

Stichting Thuisgekookt kan u ook helpen om een vaste thuiskok te vinden. U wordt dan gekoppeld aan iemand die op vaste dagen in de week een maaltijd voor u maakt. Sommige thuiskoks kunnen het eten bij u aan huis brengen als dat nodig is.

Hulp via het CMD

Heeft u vragen over het regelen van een maaltijdvoorziening? U kunt contact opnemen met het CMD voor ondersteuning. Soms is er via de gemeente ook een korting mogelijk op maaltijdvoorzieningen van organisaties. Dit kunt u bij het CMD navragen.

Organisaties

Maaltijdvoorziening

Apetito

 0800-02 32 975 apetito.nlNordhornsestraat 1187591BHDENEKAMP

Vergelijk hulpaanbod